AcasăCinste lorDemnitarii au obținut mărirea salarială, negocierile au durat cinci minute

Demnitarii au obținut mărirea salarială, negocierile au durat cinci minute

spot_img

Văd că sindicatul demnitarilor și al înalților funcționari de stat funcționează țuț, ieri demnitarii s-au plâns că nu le ajunge salariul iar guvernul a luat imediat act de situația demnitarilor, iar până seara au și avut loc negocierile cu demnitarii, pentru ca azi totul să fie rezolvat, sindicatul demnitarilor a obținut de la demnitari mărirea salariilor demnitarilor cu cinci la sută, adică cu o sută de euro pe cap de demnitar. Nu înțeleg de ce acest sindicat este atât de eficace în a rezolva problemele salariale ale demnitarilor, iar alte sindicate se târîie cu anii în greve și negocieri pentru a obține prea târziu niște firfirici care oricum nu mai valorează nimica la data la care firfiricii ajung la oameni. Ehe-he, ce bine s-ar trăi în țara asta dacă am fi cu toții atât de eficienți precum demnitarii! Dar n-ai cu cine. Ține de educație.


PAMFLÉT, pamflete, s. n. Specie literară (în versuri sau în proză) cu caracter satiric, în care autorul înfierează anumite tare morale, concepții politice, aspecte negative ale realității sociale, trăsături de caracter ale unei persoane etc. – Din fr. ”pamphlet”. Sursa: DEX ’98 (1998).

Caragiale Scanteia Internetului

Scânteia Internetului este o publicație de pamflet, satiră, critică și umor. Într-un deplin respect pentru propria imagine a persoanei sau a instituției, Scânteia Internetului comentează, critică și satirizează aspectele publice, de notorietate, care fac parte din spațiul larg al opiniei publice, spațiu deschis mereu criticii și opiniilor libere. Umorul, râsul, satira și pamfletul, sunt un bun cultural prețios al societății și culturii noastre, fiindcă alină, pansează și vindecă mintea și sufletul omului, întrețin vibrația civică și spiritul viu al societății; iar Scânteia Internetului se străduiește să sporească zi de zi acest bun al nostru, al tuturor, în spiritul marilor cuvinte ale lui Ion Luca Caragiale: ”Nimic nu-i arde pe ticăloși mai mult ca râsul.”

spot_img
PUBLICITATEspot_img
PROMOspot_img
PUBLICITATEspot_img