AcasăAtacul MemelorMemă cu Rareș Bogdan: Nu trageți! Sunt retardat!

Memă cu Rareș Bogdan: Nu trageți! Sunt retardat!

spot_img

Memă cu Rareș Bogdan: Nu trageți! Sunt retardat!

Scanteia Internetului Rares Bogdan Retardat

CARAGIALE SCANTEIA INTERNETULUI
CARAGIALE SCANTEIA INTERNETULUI

PAMFLÉT, pamflete, s. n. Specie literară (în versuri sau în proză) cu caracter satiric, în care autorul înfierează anumite tare morale, concepții politice, aspecte negative ale realității sociale, trăsături de caracter ale unei persoane etc. – Din fr. ”pamphlet”. Sursa: DEX ’98 (1998).

Scânteia Internetului este o publicație de pamflet, satiră, critică și umor. Într-un deplin respect pentru propria imagine a persoanei sau a instituției, Scânteia Internetului comentează, critică și satirizează aspectele publice, de notorietate, care fac parte din spațiul larg al opiniei publice, spațiu deschis mereu criticii și opiniilor libere.

Umorul, râsul, satira și pamfletul, sunt un bun cultural prețios al societății și culturii noastre, fiindcă alină, pansează și vindecă mintea și sufletul omului, întrețin vibrația civică și spiritul viu al societății; iar Scânteia Internetului se străduiește să sporească zi de zi acest bun al nostru, al tuturor, în spiritul marilor cuvinte ale lui Ion Luca Caragiale: ”Nimic nu-i arde pe ticăloși mai mult ca râsul.”

spot_img
PUBLICITATEspot_img
PROMOspot_img
PUBLICITATEspot_img