- PUBLICITATE -spot_img
spot_img

Publicația de satiră și pamflet Scânteia Internetului lansează colecția PAMFLETE PALPITANTE

Citește și...

Publicația de satiră și pamflet Scânteia Internetului lansează colecția PAMFLETE PALPITANTE, o serie de pamflete și articole de satiră politică în format E-pub.

Edițiile săptămânale din colecția PAMFLETE PALPITANTE apar exclusiv în format E-pub și pot fi citite pe toate device-urile sub aplicația gratuită Adobe Digital Editions, inclusiv pe noile modele de Kindle, fiind protejate digital la copiere și distribuire.

Numărul 1 din colecția PAMFLETE PALPITANTE apare în acestă lună, februarie 2023, în magazinele celor mai bune și populare edituri și librării online.

lista neagra se intoarce

Prima ediție din Colecția PAMFLETE PALPITANTE se intitulează LISTA NEAGRĂ SE ÎNTOARCE și conține o amplă și paltpitantă satiră pe subiectul listelor negre de jurnaliști și persoane publice din opoziție, liste finanțate de către de către statul român prin intermediul și cu coordonarea unor condamnați penal.

PAMFLÉT, pamflete, s. n. Specie literară (în versuri sau în proză) cu caracter satiric, în care autorul înfierează anumite tare morale, concepții politice, aspecte negative ale realității sociale, trăsături de caracter ale unei persoane etc. – Din fr. ”pamphlet”. Sursa: DEX '98 (1998).
Scânteia Internetului este o publicație de pamflet, satiră, critică și umor. Într-un deplin respect pentru propria imagine a persoanei sau a instituției, Scânteia Internetului comentează, critică și satirizează aspectele publice, de notorietate, care fac parte din spațiul larg al opiniei publice, spațiu deschis mereu criticii și opiniilor libere. Umorul, râsul, satira și pamfletul, sunt un bun cultural prețios al societății și culturii noastre, fiindcă alină, pansează și vindecă mintea și sufletul omului, întrețin vibrația civică și spiritul viu al societății; iar Scânteia Internetului se străduiește să sporească zi de zi acest bun al nostru, al tuturor, în spiritul marilor cuvinte ale lui Ion Luca Caragiale: ”Nimic nu-i arde pe ticăloși mai mult ca râsul.”
467,372FaniÎmi place

Citește în Scânteia Internetului

scanteia internetului limba romana

Țara e limba omului

Băei, puneți mâna de-nvățați limba română bine și-nvățați-i și pe alții, copii, rude, amici, prieteni, și lăsați blocurile, unde dețineți doar varul de pe...