AcasăOrganul poporuluiKarma, frateTot ce-ai vrut să știi despre Mișcarea Sugeranistă și ți-a fost frică...

Tot ce-ai vrut să știi despre Mișcarea Sugeranistă și ți-a fost frică să întrebi

spot_img

Semnalăm apariția unei noi mișcări politice în țara noastră, Mișcarea Sugeranistă, o mișcare politică pragmatică, de tip nou, care își propune să sugă indignarea populației, să o stocheze până în ziua alegerilor parlamentare și apoi să o reverse asemenea unui tsunami vindecător asupra coruptei și vândutei clase politice de la noi, curățind terenul pentru apariția unei noi clase politice, compuse din sugeraniști integri și comptenți.

Mișcarea Sugeranistă nu este, așa cum greșit și răuvoitor s-a înțeles, despre ”a sugera” populației schimbarea clasei politice, ci este o mișcare pentru acțiune directă, specializată în a suge nemulțumirile poporului, așa cum sunt exprimate ele pe rețelele de socializare, pentru a le transforma în soluții imediat ce Sugeraniștii vor câștiga alegerile.

Sub sloganuri ca ”Sugem pentru țară”, ”Sugi, nu slugi”, ”Nu pot ei fura cât putem noi suge” și, desigur, „Sugi și câștigi”, Mișcarea Sugeranistă pare înscrisă pe drumul spre victoria în alegeri, fiind încurajată și de numărul mare de români care își revarsă indignarea pe Rețele pentru a fi suptă de către Sugeraniști.

Mai multe personalități ale vieții publice apar în conducerea Sugeraniștilor, cum ar fi medicul Bebe Sugeveanu sau avocatul Titi Sorbică, dar și tineri politicieni ca Olimpiu Mulge și Teo Soarbe.

Salutăm apariția Sugeraniștilor pe scena politică românească și ne facem datoria democratică de a îndemna, în continuare, cetățenii, să-și verse of-urile pe Rețele, pentru a fi supte cât mai repede și mai complet de către noii politicieni.

În același timp, sugerăm tineretului onest și competent să se înscrie în rândurile Sugeraniștilor, pentru a suge cât mai multe probleme cetățenești.

Ca să parafrazăm un cunoscut proverb românesc, ”Cine suge la-nceput, suge mai bine!”

spot_img
PUBLICITATEspot_img
PROMOspot_img
PUBLICITATEspot_img