- PUBLICITATE -spot_img
spot_img

O Ursulă cu pui dă târcoale localităților în căutare de hrană, gaze și curent

Citește și...

Odată cu răcirea vremii, Ursulele au început să iasă din păduri și să coboare în localități, în căutare de hrană, bani, energie și resurse de tot felul. Nu mai departe de zilele trecute, un cetățean din Predeal care se întorcea de la serviciu a fost acostat chiar în fața casei de Ursula, agresându-l în mod sălbatic și lăsându-l aproape fără suflare, plin de inflație și cu teama zilei de mâine.

Cu ultimele puteri, omul s-a târât în casă, doar pentru a vedea că Ursula i-a umflat atât gazele, cât și curentul.

Iată care sunt consecințele devastării pădurilor de către companiile străine! Gonite de habitatul lor natural de către foame, Ursulele au devenit un pericol real pentru populație!

Ce vor face bieții oamenii atunci când puii Ursulei vor crește mari și vor vrea, la rândul lor, hrană?

PAMFLÉT, pamflete, s. n. Specie literară (în versuri sau în proză) cu caracter satiric, în care autorul înfierează anumite tare morale, concepții politice, aspecte negative ale realității sociale, trăsături de caracter ale unei persoane etc. – Din fr. ”pamphlet”. Sursa: DEX '98 (1998).
Scânteia Internetului este o publicație de pamflet, satiră, critică și umor. Într-un deplin respect pentru propria imagine a persoanei sau a instituției, Scânteia Internetului comentează, critică și satirizează aspectele publice, de notorietate, care fac parte din spațiul larg al opiniei publice, spațiu deschis mereu criticii și opiniilor libere. Umorul, râsul, satira și pamfletul, sunt un bun cultural prețios al societății și culturii noastre, fiindcă alină, pansează și vindecă mintea și sufletul omului, întrețin vibrația civică și spiritul viu al societății; iar Scânteia Internetului se străduiește să sporească zi de zi acest bun al nostru, al tuturor, în spiritul marilor cuvinte ale lui Ion Luca Caragiale: ”Nimic nu-i arde pe ticăloși mai mult ca râsul.”
467,372FaniÎmi place

Citește în Scânteia Internetului

scanteia internetului limba romana

Țara e limba omului

Băei, puneți mâna de-nvățați limba română bine și-nvățați-i și pe alții, copii, rude, amici, prieteni, și lăsați blocurile, unde dețineți doar varul de pe...