- PUBLICITATE -spot_img
spot_img

Castelul Bran a trebuit să arunce jumătate din mâncare după ce premierul Ciucă nu a mai venit la petrecerea de Halloween

Citește și...

Puțini jurnaliști știu ceea ce urmează să aflați acum de la Scânteia Internetului, iar cauza acestei ne-științe este că jurnaliștii români au plecat după fentă și s-au concentrat pe numele lui Elon Musk, când, de fapt, personalitatea centrală a petrecerii de Halloween de la Castelul Bran ar fi trebuit să fie premierul Ciucă, un mare fan al genului horror, atât de mare, încât se poate spune că tot ceea ce face premierul este horror, de la felul cum folosește limba română, la felul cum și-a luat titlul de doctor, și până la felul cum guvernează țara.

Din păcate, cei care au scris invitațiile la eveniment erau și ei horror la limba română, așa încât, în loc să-l invite pe Ciucă, un cult mondial, au invitat oculta mondială, cu consecințele care se cunosc deja.

Din fericire, evenimentul a fost horror și fără Ciucă, și fără Musk, ceea ce a făcut deliciul celor de față, minus situația că, în lipsa lui Ciucă, mai mult de jumătate din mâncarea pregătită pentru petrecere a trebuit să fie aruncată în pădure, spre bucuria urșilor din județ. Deci, petrecerea a fost și eco. Slavă UE!

PAMFLÉT, pamflete, s. n. Specie literară (în versuri sau în proză) cu caracter satiric, în care autorul înfierează anumite tare morale, concepții politice, aspecte negative ale realității sociale, trăsături de caracter ale unei persoane etc. – Din fr. ”pamphlet”. Sursa: DEX '98 (1998).
Scânteia Internetului este o publicație de pamflet, satiră, critică și umor. Într-un deplin respect pentru propria imagine a persoanei sau a instituției, Scânteia Internetului comentează, critică și satirizează aspectele publice, de notorietate, care fac parte din spațiul larg al opiniei publice, spațiu deschis mereu criticii și opiniilor libere. Umorul, râsul, satira și pamfletul, sunt un bun cultural prețios al societății și culturii noastre, fiindcă alină, pansează și vindecă mintea și sufletul omului, întrețin vibrația civică și spiritul viu al societății; iar Scânteia Internetului se străduiește să sporească zi de zi acest bun al nostru, al tuturor, în spiritul marilor cuvinte ale lui Ion Luca Caragiale: ”Nimic nu-i arde pe ticăloși mai mult ca râsul.”
467,372FaniÎmi place

Citește în Scânteia Internetului

scanteia internetului limba romana

Țara e limba omului

Băei, puneți mâna de-nvățați limba română bine și-nvățați-i și pe alții, copii, rude, amici, prieteni, și lăsați blocurile, unde dețineți doar varul de pe...