AcasăCinste lorCastelul Bran a trebuit să arunce jumătate din mâncare după ce premierul...

Castelul Bran a trebuit să arunce jumătate din mâncare după ce premierul Ciucă nu a mai venit la petrecerea de Halloween

spot_img

Puțini jurnaliști știu ceea ce urmează să aflați acum de la Scânteia Internetului, iar cauza acestei ne-științe este că jurnaliștii români au plecat după fentă și s-au concentrat pe numele lui Elon Musk, când, de fapt, personalitatea centrală a petrecerii de Halloween de la Castelul Bran ar fi trebuit să fie premierul Ciucă, un mare fan al genului horror, atât de mare, încât se poate spune că tot ceea ce face premierul este horror, de la felul cum folosește limba română, la felul cum și-a luat titlul de doctor, și până la felul cum guvernează țara.

Din păcate, cei care au scris invitațiile la eveniment erau și ei horror la limba română, așa încât, în loc să-l invite pe Ciucă, un cult mondial, au invitat oculta mondială, cu consecințele care se cunosc deja.

Din fericire, evenimentul a fost horror și fără Ciucă, și fără Musk, ceea ce a făcut deliciul celor de față, minus situația că, în lipsa lui Ciucă, mai mult de jumătate din mâncarea pregătită pentru petrecere a trebuit să fie aruncată în pădure, spre bucuria urșilor din județ. Deci, petrecerea a fost și eco. Slavă UE!

spot_img
PUBLICITATEspot_img
PROMOspot_img
PUBLICITATEspot_img