- PUBLICITATE -spot_img
spot_img

Ciucă contra Ciucă și alte cioace

Citește și...

plagiat scanteiaCacamaca. Pentru mulți “doctori”, asta vine ca o ușurare, că mai scăpă de presa proastă. Unii ar renunța și acum, de bunăvoie, ca Ponta și ca alții, cu condiția să dea foc la plagiat și să nu-și mai bage nimeni nasul. Pe “doctori” i-ar fi durut dacă i-ar fi ars la bani, printr-o lege simplă sau o completare la o lege unde să scrie clar: ți se ia titlul de doctor împreună cu banii, beneficiile și funcțiile obținute ca urmare a doctoratului fraudulos. Dar nu. Acum, ulterior retragerii titlului de doctor, instituțiile în care “doctorul” a fost angajat beneficiind de altă încadrarare salarială și de promovări în funcții, ar trebui (dac-ar vrea) să-l dea în judecată pe “doctor” pentru fraudă (cred), ca să își recupereze banii, adică o nouă cheltuială, unde Statul cheltuie două sute de mii de euro pe o durată de doi-cinci ani, ca să recupereze două zeci de mii de euro, foloase necuvenite. Dar, hai să zicem că CNATDCU îi retrage titlul de doctor lui Ciucă. În ce Românie guvernul României condus de Ciucă îl dă în judecată pe premierul Ciuca pentru a-și recupera banii plătiți lui Ciucă în ultimii 19 ani, de când Ciucă e “doctor”? Ține-mi berea că vreau să râd.

PAMFLÉT, pamflete, s. n. Specie literară (în versuri sau în proză) cu caracter satiric, în care autorul înfierează anumite tare morale, concepții politice, aspecte negative ale realității sociale, trăsături de caracter ale unei persoane etc. – Din fr. ”pamphlet”. Sursa: DEX '98 (1998).
Scânteia Internetului este o publicație de pamflet, satiră, critică și umor. Într-un deplin respect pentru propria imagine a persoanei sau a instituției, Scânteia Internetului comentează, critică și satirizează aspectele publice, de notorietate, care fac parte din spațiul larg al opiniei publice, spațiu deschis mereu criticii și opiniilor libere. Umorul, râsul, satira și pamfletul, sunt un bun cultural prețios al societății și culturii noastre, fiindcă alină, pansează și vindecă mintea și sufletul omului, întrețin vibrația civică și spiritul viu al societății; iar Scânteia Internetului se străduiește să sporească zi de zi acest bun al nostru, al tuturor, în spiritul marilor cuvinte ale lui Ion Luca Caragiale: ”Nimic nu-i arde pe ticăloși mai mult ca râsul.”
467,372FaniÎmi place

Citește în Scânteia Internetului

scanteia internetului limba romana

Țara e limba omului

Băei, puneți mâna de-nvățați limba română bine și-nvățați-i și pe alții, copii, rude, amici, prieteni, și lăsați blocurile, unde dețineți doar varul de pe...