AcasăMărețe împliniriÎn direct de la ferma de greieri a lui Dragnea

În direct de la ferma de greieri a lui Dragnea

spot_img

Transmitem în direct de la Abatorul de greieri, unde un fermier român a adus pentru a fi sacrificat, cel mai mare greiere crescut vreodată în România, un superb și masiv exemplar care cântărește nu mai puțin de douăzeci de porci.

După cum se știe, începând din anul 2021, Uniunea Europeană a introdus o nouă unitate de măsură a greutății pentru greieri, ”Porcul”, unde ”1 Porc” este egal cu 100 de kilograme. Măsura a fost introdusă pentru a stimula fermierii să investească în obținerea de greieri cât mai mari și mai grași, iar azi vedem rezultatele. Excepționale!

Greierul, o scroafă pe care fermierul a poreclit-o ”Omaremuie”, va fi tranșat, ambalat și trimis la Bruxelles către Parlementul European, unde fiecare europaprlamentar va primi câte o savuroasă fleică din Omaremuie. Poftă bună!

Pentru obținerea impresionantului exemplar, fermierul a recurs la mijloace neortodoxe, curajoase chiar. El a capturat, cu riscul propriei sale vieți, un greier mistreț pe care l-a domesticit, hrănindu-l exclusiv cu porcii de la sătenii din comunele învecinate, porci a căror creștere a fost interzisă de UE, așa încât țăranii au preferat să-l hrănească pe greierul Omaremuie decât să renunțe pe mai nimica la porcii lor. Bine-au făcut!

Iată cum expertiza europeană și-a dat mâna cu tradiția românească într-un mod fericit,  într-un nou domeniu, unde zootehnia se împletește atât de armonios cu entomologia. De aceea, chiar dacă azi greierul gigant românesc va fi sacrificat, este absolut în regulă să strigăm cu toții: Trăiască Omaremuie!

 

spot_img
PUBLICITATEspot_img
PROMOspot_img
PUBLICITATEspot_img