- PUBLICITATE -spot_img
spot_img

Tulpina piere dar nu se predă

Citește și...

OMS anunță că va continua ”măsurile pentru a reduce răspândirea” unei tulpini de coronavirus care nici nu a apărut încă, dar despre care OMS zice că: ”știm că va veni”. Cu această nouă strategie, lumea intră în faza de ”prevenție”, o fază în care vaccinarea continuă ca și până acum, iar restricțiile urmează să fie instituite de către guverne în baza deciziilor luate de ”ambasadele OMS” din fiecare stat, cum ar fi la noi CNSSU. Anunțul anulează orice speranță în ceea ce privește abrogarea legii 55, abrogarea acestei fiind singura măsură care ar putea re-institui normalitatea. Sub legea 55, statele rămân aservite OMS și celor care influențează deciziile OMS, industria pharma. Expresia ”măsuri pentru a reduce răpândirea” este extrem de largă și conține în ea toate amenințările evocate de către publicul larg în acești doi ani. „Următoarea (tulpină de coronavirus) ştim că va veni, dar sperăm că va dura ceva timp până atunci. 𝗧𝗿𝗲𝗯𝘂𝗶𝗲 𝘀𝗮̆ 𝗻𝗲 𝗮𝘀𝗶𝗴𝘂𝗿𝗮̆𝗺 𝗰𝗮̆, 𝗱𝗶𝗻 𝗻𝗼𝘂, 𝗻𝘂 𝗰𝗿𝗲𝘀̧𝘁𝗲𝗺 𝗱𝗼𝗮𝗿 𝗮𝗰𝗼𝗽𝗲𝗿𝗶𝗿𝗲𝗮 𝘃𝗮𝗰𝗰𝗶𝗻𝗮̆𝗿𝗶𝗶, 𝗰𝗶 𝘀̧𝗶 𝗹𝘂𝗮̆𝗺 𝗺𝗮̆𝘀𝘂𝗿𝗶 𝗽𝗲𝗻𝘁𝗿𝘂 𝗮 𝗿𝗲𝗱𝘂𝗰𝗲 𝗿𝗮̆𝘀𝗽𝗮̂𝗻𝗱𝗶𝗿𝗲𝗮” – Maria Van Kerkhove, Responsabilul tehnic al OMS pentru COVID-19 / 9 februarie 2022.

PAMFLÉT, pamflete, s. n. Specie literară (în versuri sau în proză) cu caracter satiric, în care autorul înfierează anumite tare morale, concepții politice, aspecte negative ale realității sociale, trăsături de caracter ale unei persoane etc. – Din fr. ”pamphlet”. Sursa: DEX '98 (1998).
Scânteia Internetului este o publicație de pamflet, satiră, critică și umor. Într-un deplin respect pentru propria imagine a persoanei sau a instituției, Scânteia Internetului comentează, critică și satirizează aspectele publice, de notorietate, care fac parte din spațiul larg al opiniei publice, spațiu deschis mereu criticii și opiniilor libere. Umorul, râsul, satira și pamfletul, sunt un bun cultural prețios al societății și culturii noastre, fiindcă alină, pansează și vindecă mintea și sufletul omului, întrețin vibrația civică și spiritul viu al societății; iar Scânteia Internetului se străduiește să sporească zi de zi acest bun al nostru, al tuturor, în spiritul marilor cuvinte ale lui Ion Luca Caragiale: ”Nimic nu-i arde pe ticăloși mai mult ca râsul.”
467,372FaniÎmi place

Citește în Scânteia Internetului

scanteia internetului limba romana

Țara e limba omului

Băei, puneți mâna de-nvățați limba română bine și-nvățați-i și pe alții, copii, rude, amici, prieteni, și lăsați blocurile, unde dețineți doar varul de pe...