- PUBLICITATE -spot_img
spot_img

Cine-a înțepat în noi, 2021, 2022?

Citește și...

Omicron a căzut. Iohannis a fugit. Românii își ard certificatele verzi. NATO a trecut de partea poporului. Veniți să apărăm televiziunea. Ucraina, pământ românesc! La secțiile ATI ale spitalelor din țară aveau robinete de aur. La Mihai Gâdea s-au găsit măști trase la xerox. Dinamo a câștigat un meci. La biblioteca universitară mai mulți doctori teroriștii ard plagiate. Fața lui Arafat era falsă, pe dedesubt era Cercel. Ioana Mihăilă a fost prinsă în timp ce încerca să mai facă un copil, fiindcă mai avera un vaccin nefolosit în casă. Fața lui Cercel era falsă, pe dedesubt era Vlad Voiculescu. Tancurile nu erau ale lui Șoșoacă, erau chiar Șoșoacă. Fața lui Vlad Voiculescu era falsă, pe dedesubt era Pfizer. Victorie! Dinescu a lansat un vin numit ”Plec”. Liiceanu a lansat o carte numită ”Pleacă”. Se aud împușcături în Ucraina, stați în casă, beți de Dinesacu și citiți de Liiceanu. Totul a fost, este și va fi bine! Amin.

PAMFLÉT, pamflete, s. n. Specie literară (în versuri sau în proză) cu caracter satiric, în care autorul înfierează anumite tare morale, concepții politice, aspecte negative ale realității sociale, trăsături de caracter ale unei persoane etc. – Din fr. ”pamphlet”. Sursa: DEX '98 (1998).
Scânteia Internetului este o publicație de pamflet, satiră, critică și umor. Într-un deplin respect pentru propria imagine a persoanei sau a instituției, Scânteia Internetului comentează, critică și satirizează aspectele publice, de notorietate, care fac parte din spațiul larg al opiniei publice, spațiu deschis mereu criticii și opiniilor libere. Umorul, râsul, satira și pamfletul, sunt un bun cultural prețios al societății și culturii noastre, fiindcă alină, pansează și vindecă mintea și sufletul omului, întrețin vibrația civică și spiritul viu al societății; iar Scânteia Internetului se străduiește să sporească zi de zi acest bun al nostru, al tuturor, în spiritul marilor cuvinte ale lui Ion Luca Caragiale: ”Nimic nu-i arde pe ticăloși mai mult ca râsul.”
467,372FaniÎmi place

Citește în Scânteia Internetului

scanteia internetului limba romana

Țara e limba omului

Băei, puneți mâna de-nvățați limba română bine și-nvățați-i și pe alții, copii, rude, amici, prieteni, și lăsați blocurile, unde dețineți doar varul de pe...