- PUBLICITATE -spot_img
spot_img

Ziua în care țara a trimis pe front doctorii de la MApN

Citește și...

Situația era critică. Rușii veniseră cu armament de ultimă generație, ceva nemaivăzut, plus că era invizibil, fiindcă în mijloc o așezaseră pe Șarapova în fustița aia albastră, așa că nimeni nu putea să se uite la acel armament. Ce era de făcut?

România trimisese deja o armată de curieri Glovo, dar ei nu răzbeau deloc, în mare parte fiindcă ucrainienii nu comunicaseră codul de la interfon. Apoi, ne-am pus speranțele în nemți și în Blitz Krieg, însă, dintr-o regretabilă eroare de traducere, NATO a trimis austriecii cu Spritz Krieg și trupele încă sărbătoreau în Viena plecarea la război. Francezii luptau încă din prima zi, dar se luptau între ei, și nici ei nu mai rezistau mult. Atunci, cineva a venit cu ideea.

Pitită pe pârtie, arma secretă a României, doctorii din MApN, primi semnalul: Plagiat Extremă Urgență!  Rușii nici n-au știut ce i-a lovit. În mai puțin de 24 de ore, doctorii din MApN copiaseră întreg arsenalul rusesc amplasat lângă Kiev și acum se îndreptau spre sud est, ca să copieze Moldova și s-o depună la Bologna. Venise momentul să ne asumăm victoria. Bravo, eroicei noastre armate de doctori MApN, care, dintr-o singură mișcare, au scos și NATO din căcat, și rușii din Kiev.

La întoarcerea în capitala țării, ei au mărșăluit pe sub Arcul de Triumf tras la xerox dincolo de Pantilimon, spre Afumați, ca să nu afecteze circulația în Centru. Din nou, chapeau!

 

PAMFLÉT, pamflete, s. n. Specie literară (în versuri sau în proză) cu caracter satiric, în care autorul înfierează anumite tare morale, concepții politice, aspecte negative ale realității sociale, trăsături de caracter ale unei persoane etc. – Din fr. ”pamphlet”. Sursa: DEX '98 (1998).
Scânteia Internetului este o publicație de pamflet, satiră, critică și umor. Într-un deplin respect pentru propria imagine a persoanei sau a instituției, Scânteia Internetului comentează, critică și satirizează aspectele publice, de notorietate, care fac parte din spațiul larg al opiniei publice, spațiu deschis mereu criticii și opiniilor libere. Umorul, râsul, satira și pamfletul, sunt un bun cultural prețios al societății și culturii noastre, fiindcă alină, pansează și vindecă mintea și sufletul omului, întrețin vibrația civică și spiritul viu al societății; iar Scânteia Internetului se străduiește să sporească zi de zi acest bun al nostru, al tuturor, în spiritul marilor cuvinte ale lui Ion Luca Caragiale: ”Nimic nu-i arde pe ticăloși mai mult ca râsul.”
467,372FaniÎmi place

Citește în Scânteia Internetului

scanteia internetului limba romana

Țara e limba omului

Băei, puneți mâna de-nvățați limba română bine și-nvățați-i și pe alții, copii, rude, amici, prieteni, și lăsați blocurile, unde dețineți doar varul de pe...