- PUBLICITATE -spot_img
spot_img

A plagiat, dar a și luptat

Citește și...

Un deputat USR a făcut azi ceea ce ar fi trebuit să facă Iohannis în primul moment în care a aflat despre plagiatul lui Ciucă, Iohannis fiind strâns legat reputațional de Ciucă, fiindcă el l-a ținut pe Ciucă-n brațe și l-a plimbat de colo-colo, prin demnități. Dar nu Iohannis , ci useristul a sesizat Consiliul Naţional de Atestare a Titlurilor, Diplomelor si Certificatelor Universitare (CNATDCU), singurul lucru care lipsea pentru ca anchetarea plagiatului să devină oficială și să producă efecte juridice.

Când un premier este acuzat de așa ceva, instinctul politic sănătos, dacă nu chiar onoarea, l-ar obliga pe orice politician, din orice partid să facă sesizare la CNATDCU, fiindcă dacă se dovedește că premierul a fost un derbedeu, și militar pe deasupra, toată țara are de pierdut. Societatea își pierde respectul de sine, politicienii pierd respectul populației (dacă mai e) și România pierde respectul partenerilor internaționali. Cum te simți când afli că statul român ți-a trimis un interlocutor de rang înalt care are stelele desenate cu pixul pe epoleți? Despre respectul pentru Armată, ce să mai vorbim. O rușine.

A fost să fie unul de la USR care a făcut ce trebuia să facă în primul rând PNL, PSD, UDMR, dar mai ales AUR, sau Șoșoacă, care revendică cel mai vehement restaurarea onoarei statului român. Au ratat-o p-asta. Coseau ii, fluturau steaguri, au rămas blocați în Bucegi, în tunel, sau ceva.

PAMFLÉT, pamflete, s. n. Specie literară (în versuri sau în proză) cu caracter satiric, în care autorul înfierează anumite tare morale, concepții politice, aspecte negative ale realității sociale, trăsături de caracter ale unei persoane etc. – Din fr. ”pamphlet”. Sursa: DEX '98 (1998).
Scânteia Internetului este o publicație de pamflet, satiră, critică și umor. Într-un deplin respect pentru propria imagine a persoanei sau a instituției, Scânteia Internetului comentează, critică și satirizează aspectele publice, de notorietate, care fac parte din spațiul larg al opiniei publice, spațiu deschis mereu criticii și opiniilor libere. Umorul, râsul, satira și pamfletul, sunt un bun cultural prețios al societății și culturii noastre, fiindcă alină, pansează și vindecă mintea și sufletul omului, întrețin vibrația civică și spiritul viu al societății; iar Scânteia Internetului se străduiește să sporească zi de zi acest bun al nostru, al tuturor, în spiritul marilor cuvinte ale lui Ion Luca Caragiale: ”Nimic nu-i arde pe ticăloși mai mult ca râsul.”
467,372FaniÎmi place

Citește în Scânteia Internetului

scanteia internetului limba romana

Țara e limba omului

Băei, puneți mâna de-nvățați limba română bine și-nvățați-i și pe alții, copii, rude, amici, prieteni, și lăsați blocurile, unde dețineți doar varul de pe...