Anchetă asupra unui videoclip mai presus de orice vaccinare: Another Sheep in the Mall

Citește și...

Pe surse, se zice că jurnaliștii, trolii și trupele de specialitate din online sapă ca să afle, cu nume și prenume, cine sunt autorii videoclipului care militează pentru sănătate și libertate, ca alternative la vaccinare și gulag global.

Se pare că săpătorii de pe net au deja story-ul gata: Șoșoacă, ruble, Simion, Putin, zădărnicire, tot ce le mai trebuie acum sunt numele făptuitorilor, făptuitori care ar putea fi niște nume cunoscute publicului larg, fiindcă videoclipul include un număr mare de ilustrații animate pe computer, o producție muzicală profesională, de studio, și așa mai departe. Le urăm tot ceea ce se urează, în mod tradițional, organelor de securitate ale patriei, și semnalăm că milițianul se la minutul 2:12 seamănă cu Bode. Sau cu Cîțu, nu suntem siguri. Înhățați-i!

PAMFLÉT, pamflete, s. n. Specie literară (în versuri sau în proză) cu caracter satiric, în care autorul înfierează anumite tare morale, concepții politice, aspecte negative ale realității sociale, trăsături de caracter ale unei persoane etc. – Din fr. ”pamphlet”. Sursa: DEX '98 (1998).
Scânteia Internetului este o publicație de pamflet, satiră, critică și umor. Într-un deplin respect pentru propria imagine a persoanei sau a instituției, Scânteia Internetului comentează, critică și satirizează aspectele publice, de notorietate, care fac parte din spațiul larg al opiniei publice, spațiu deschis mereu criticii și opiniilor libere. Umorul, râsul, satira și pamfletul, sunt un bun cultural prețios al societății și culturii noastre, fiindcă alină, pansează și vindecă mintea și sufletul omului, întrețin vibrația civică și spiritul viu al societății; iar Scânteia Internetului se străduiește să sporească zi de zi acest bun al nostru, al tuturor, în spiritul marilor cuvinte ale lui Ion Luca Caragiale: ”Nimic nu-i arde pe ticăloși mai mult ca râsul.”
467,372FaniÎmi place

Citește în Scânteia Internetului

scanteia internetului lucian bode

Bode, rezolvat: De plagiat n-a plagiat, dar de ghilimele n-a pus...

Universitatea „Babeș-Bolyai” l-a re-confirmat pe doctorul Lucian Bode, semnalând că autorul lucrării ”Securitatea energetică și managementul resurselor la începutul secolului XXI. România în context...