- PUBLICITATE -spot_img
spot_img

Nu este despre vaccin, este despre politică

Citește și...

Nu e vaccin. E politică. Vaccinul este doar vehiculul care introduce în instituțiile statului democratic elementele legislative și coercitive ale fascismului transnațional, o ideologie politică radicală și autoritară care a preluat esența fascismului național și a aplicat-o la un sistem global multi-stat, definit de o putere dictatorială supra-statală, de suprimarea opoziției, de înregimentarea națiunilor, a sistemelor financiare și economice.
Este despre organizarea statelor în conformitate cu perspectivele, valorile și sistemele corporatiste, inclusiv sistemele sociale, politice, financiare și economice. Noile regimuri susțin sistemul multipartid, pentru a se asigura de ordinea socială sub aparența democrației, în timp ce toate partidele servesc aceeași unică ideologie, o ideologie a mobilizării în masă a națiunilor pentru crearea unui ideal „om nou”, pentru a forma ”elite” care reglementează prin îndoctrinare, și pentru a impune un nou stil de viață și noi politici familiale, inclusiv prin eugenism.
Eugenismul este o teorie socială care susține modifcarea geneticii umane prin diverse mijloace, cum ar fi alimentația selectivă, medicația, controalele parentale, consiliere genetică, controlul sarcinilor, fertilizare in vitro și inginerie genetică, în scopul reducerii costurilor sociale și cu resursele umane care cad în sarcina statului și a corporațiilor.
Adepții acestei ideologii cred că statele au nevoie de o conducere unitară puternică, de o singură identitate colectivă și de capacitatea polițienească și militară pentru a menține sistemul puternic în interior și în exterior. Guvernele care adoptă această ideologie suprimă opoziția față de stat prin marginalizare, prin achiziție, sau direct prin lege, interzicând-o. Toate acestea sub o imagine publică de ”civilizație avansată”, superioară ”vechii” civilizații, de grijă față de binele comun și față de binele planetei, cu scopul de obține favorabilitatea și susținerea generațiilor tinere, care primesc ”de-a gata” o ideologie în baza căreia să-și revendice locul în societate.
Azi, vaccinarea și instaurarea fascismului transnațional sunt strâns împletite, tocmai pentru ca noua ideologie să fie acceptată ca o necesitate pentru supraviețuire, și nu ca o opțiune politică. De aceea, cu cât mai repede vom face deosebirea dintre cele două, cu atât mai repede vom înțelege că vaccinarea este vaccinare și politica este politică, și că fascismul transnațional nu este obligatoriu: este opțional și poate fi oprit. Iar opțiunea trebuie să fie una singură: nu.
Vacciniști și antivacciniști, uniți-vă împotriva ascensiunii fascismului transnațional și al acelora care îl predică și îl susțin. Până nu este prea târziu.
PAMFLÉT, pamflete, s. n. Specie literară (în versuri sau în proză) cu caracter satiric, în care autorul înfierează anumite tare morale, concepții politice, aspecte negative ale realității sociale, trăsături de caracter ale unei persoane etc. – Din fr. ”pamphlet”. Sursa: DEX '98 (1998).
Scânteia Internetului este o publicație de pamflet, satiră, critică și umor. Într-un deplin respect pentru propria imagine a persoanei sau a instituției, Scânteia Internetului comentează, critică și satirizează aspectele publice, de notorietate, care fac parte din spațiul larg al opiniei publice, spațiu deschis mereu criticii și opiniilor libere. Umorul, râsul, satira și pamfletul, sunt un bun cultural prețios al societății și culturii noastre, fiindcă alină, pansează și vindecă mintea și sufletul omului, întrețin vibrația civică și spiritul viu al societății; iar Scânteia Internetului se străduiește să sporească zi de zi acest bun al nostru, al tuturor, în spiritul marilor cuvinte ale lui Ion Luca Caragiale: ”Nimic nu-i arde pe ticăloși mai mult ca râsul.”
467,372FaniÎmi place

Citește în Scânteia Internetului

scanteia internetului limba romana

Țara e limba omului

Băei, puneți mâna de-nvățați limba română bine și-nvățați-i și pe alții, copii, rude, amici, prieteni, și lăsați blocurile, unde dețineți doar varul de pe...