”Ți-am dat un vaccinel” și alte piese care pot fi cântate de muzicieni pe litoral

Festivalul național ”Cântarea Pandemiei” va continua în acest an pe scenele de pe litoral sub denumirea ”Seringa Mării 2021”, un festival dedicat bunei dispoziții la vaccinare și, cu ajutorul lui Dumnezeu, și după aceea.

Cei mai în vogă artiști ai momentului vor apărea pe scenele de concert ale festivalului național ”Seringa Mării 2021”, interpretând cele mai iubite melodii, melodii aflate în vîrful clasamentelor muzicale de la noi, și nu numai.

Ca un semn de apreciere și omagiu pentru guvern și partidele din coaliția de guvernare, cei care, alături de medici, însă mai eroic ca ei, au dus greul luptei cu pandemia, artiștii vor interpreta piesele binecunoscute într-o variantă de sezon, prin care vor pune accent pe vaccinare. Iată repertoriul actualizat:

  • Simplu și ușor în umăr – Carla’s Dreams
  • Anotimpuri imune – Spike 
  • Lasă inima să zbiere ”Vaccinați-mă” – Smiley
  • Zburătorul cu seringa – Emaa
  • Dragoste, vă rog, înțepați-mă – Celopatra Stratan
  • Cum sună liniștea la ATI – Iuliana Beregoi
  • Ce-ți cântă dragostea e Pfizer – Roxen

dar și deja arhicunoscuta piesă interpretată de Lori de Onești și maneliștii zilei,

  • Fericire după vaccinare – Lori de la Onești 

Accesul la concerte este liber, cu condiția să te prezinți cu acul de la seringă înfipt în umăr, certificatul de vaccinare în original și la zi, ștampilat de medicul de familie al lui Cîțu, un steag Pfizer și declarație scrisă și semnată, prin care să lauzi succesul campaniei de vaccinare din Israel, plus, bineînțeles, o mască pe față și una pe dos, pentru ca să-i protejezi și pe ceilați. Deci, acces fără restricții la muzică bună!

 

PAMFLÉT, pamflete, s. n. Specie literară (în versuri sau în proză) cu caracter satiric, în care autorul înfierează anumite tare morale, concepții politice, aspecte negative ale realității sociale, trăsături de caracter ale unei persoane etc. – Din fr. ”pamphlet”. Sursa: DEX '98 (1998).
Scânteia Internetului este o publicație de pamflet, satiră, critică și umor. Într-un deplin respect pentru propria imagine a persoanei sau a instituției, Scânteia Internetului comentează, critică și satirizează aspectele publice, de notorietate, care fac parte din spațiul larg al opiniei publice, spațiu deschis mereu criticii și opiniilor libere. Umorul, râsul, satira și pamfletul, sunt un bun cultural prețios al societății și culturii noastre, fiindcă alină, pansează și vindecă mintea și sufletul omului, întrețin vibrația civică și spiritul viu al societății; iar Scânteia Internetului se străduiește să sporească zi de zi acest bun al nostru, al tuturor, în spiritul marilor cuvinte ale lui Ion Luca Caragiale: ”Nimic nu-i arde pe ticăloși mai mult ca râsul.”