Salam și Claudia ”N-am interes să te infectez” – VERSURI

Maneliștii au răspuns ”prezent!” la chemarea colonelului Gheorghiță de a se implica în campania de vaccinare. Imediat, Salam și Claudia au ieșit cu o nouă versiune a cunoscutei și apreciatei manele ”N-am interes să te mint”, versiune care este practic, cover a propriei lor piese, și este intitulată, în mod inspirat, ”N-am interes să te infectez”.

Piesa ar putea figura în deschiderea albumului ”M-ai cucerit cu Pfizer ta”, album care ar putea include piesele ”Mă înțeapă dar nu-i țeapă”, ”Ce-a făcut virușii din tine”, ”Of, mi-ai furat imunitatea” și ”Beau și mă vaccinez”.

Și Lori de la Onești ar putea fi prezentă ca și guest star pe album, cu piesa ”Fericire în parcare”, creată pentru a încuraja vaccinarea în centrele de vaccinare drive-thru.

Scânteia Internetului vă prezintă, în premieră, versurile manelei ”N-am interes să te infectez”:

Salam și Claudia ”N-am interes să te infectez” – VERSURI

Salam:
”Ascultă de mine!
Și nu fugi de mine, viața mea
Te rog nu fugi!
Că doar a mea vei fi!
În orice zi,
Vaccinul vei iubi
In orice zi-iii!”

Claudia:
”N-am interes sa te infectez,
Eu mă vaccinez.
Cu-adevarat, eu simt ceva
Vaccinu-i imunitatea mea-aaa!”

Salam:
”N-am interes ca să te infectez,
Și eu mă vaccinez.
Cu-adevarat, eu simt ceva,
Că mi s-a schimbat imunitatea-aaa!”

Salam:
”I-am promis lu’ mama mea,
(u-ooo)
Că mă voi vaccina-aaa.
(u-ooo)
Că vei fi numai a mea,
Numai a mea, numai a mea
Imunitatea mea-aaa!”

PAMFLÉT, pamflete, s. n. Specie literară (în versuri sau în proză) cu caracter satiric, în care autorul înfierează anumite tare morale, concepții politice, aspecte negative ale realității sociale, trăsături de caracter ale unei persoane etc. – Din fr. ”pamphlet”. Sursa: DEX '98 (1998).
Scânteia Internetului este o publicație de pamflet, satiră, critică și umor. Într-un deplin respect pentru propria imagine a persoanei sau a instituției, Scânteia Internetului comentează, critică și satirizează aspectele publice, de notorietate, care fac parte din spațiul larg al opiniei publice, spațiu deschis mereu criticii și opiniilor libere. Umorul, râsul, satira și pamfletul, sunt un bun cultural prețios al societății și culturii noastre, fiindcă alină, pansează și vindecă mintea și sufletul omului, întrețin vibrația civică și spiritul viu al societății; iar Scânteia Internetului se străduiește să sporească zi de zi acest bun al nostru, al tuturor, în spiritul marilor cuvinte ale lui Ion Luca Caragiale: ”Nimic nu-i arde pe ticăloși mai mult ca râsul.”