MÂNCA-V-AR DOGS, poster Scânteia Internetului cu Iohannis, Orban, Cîțu, Hunor, Barna și Gheorghiță

MÂNCA-V-AR DOGS este un poster Scânteia Internetului pentru un film de râsu-plânsu, cu  Iohannis, Orban, Cîțu, Hunor, Barna și Gheorghiță.

În film, ei sunt o bandă de profesioniști conduși din umbră, și se ocupă cu nici nu-ai vrea să știi, dar la final apare o doamnă în vârstă care nu mai are nimic pe lume și le strigă ”Mânca-v-ar câinii să vă mănânce”, de unde și titlul afișului, modificat corespunzător pentru piața americană, ”Mânca-v-ar dogs”.

MÂNCA-V-AR DOGS, poster Scânteia Internetului

scanteia internetului reservoir dogs 1

PAMFLÉT, pamflete, s. n. Specie literară (în versuri sau în proză) cu caracter satiric, în care autorul înfierează anumite tare morale, concepții politice, aspecte negative ale realității sociale, trăsături de caracter ale unei persoane etc. – Din fr. ”pamphlet”. Sursa: DEX '98 (1998).
Scânteia Internetului este o publicație de pamflet, satiră, critică și umor. Într-un deplin respect pentru propria imagine a persoanei sau a instituției, Scânteia Internetului comentează, critică și satirizează aspectele publice, de notorietate, care fac parte din spațiul larg al opiniei publice, spațiu deschis mereu criticii și opiniilor libere. Umorul, râsul, satira și pamfletul, sunt un bun cultural prețios al societății și culturii noastre, fiindcă alină, pansează și vindecă mintea și sufletul omului, întrețin vibrația civică și spiritul viu al societății; iar Scânteia Internetului se străduiește să sporească zi de zi acest bun al nostru, al tuturor, în spiritul marilor cuvinte ale lui Ion Luca Caragiale: ”Nimic nu-i arde pe ticăloși mai mult ca râsul.”