Vlăduță pe băncuță – Un film pe care ai vrea să-l vezi mereu + POSTER

Când Scânteia Internetului pune marca NETFLIT pe un poster, este doar o chestiune de timp până ce filmul devine realitate. Atunci când am publicat posterul DOWNFALL (CLICK AICI) plecarea lui Vlad Voiculescu din ministerul sănătății nici nu era încă un subiect.

Da, poate că am cobit, dar am făcut-o pentru sănătatea noastră, a tuturor!

Continuăm seria de postere din colecția ”Doar un poster să-ți mai pun” cu un poster care omagiază retragerea, sperăm noi, definitivă pe băncuța istoriei.

Campania ”Doar un poster să-ți mai pun” vă oferă acum acest poster, printabil la dimenisunea A4. Downloadați gratis, printați, înrămați, agățați. O, ce perete frumos, vă face Scânteia Internetului!

Scantia internetului vladuta pe bancuta

 

PAMFLÉT, pamflete, s. n. Specie literară (în versuri sau în proză) cu caracter satiric, în care autorul înfierează anumite tare morale, concepții politice, aspecte negative ale realității sociale, trăsături de caracter ale unei persoane etc. – Din fr. ”pamphlet”. Sursa: DEX '98 (1998).
Scânteia Internetului este o publicație de pamflet, satiră, critică și umor. Într-un deplin respect pentru propria imagine a persoanei sau a instituției, Scânteia Internetului comentează, critică și satirizează aspectele publice, de notorietate, care fac parte din spațiul larg al opiniei publice, spațiu deschis mereu criticii și opiniilor libere. Umorul, râsul, satira și pamfletul, sunt un bun cultural prețios al societății și culturii noastre, fiindcă alină, pansează și vindecă mintea și sufletul omului, întrețin vibrația civică și spiritul viu al societății; iar Scânteia Internetului se străduiește să sporească zi de zi acest bun al nostru, al tuturor, în spiritul marilor cuvinte ale lui Ion Luca Caragiale: ”Nimic nu-i arde pe ticăloși mai mult ca râsul.”