Vineri 9 – un horror marca Vlad Voiculescu POSTER GRATUIT

”Dacă viața ta ar fi un film, ce nume ar avea?” scrie pe o reclamă. Scânteia Internetului răspunde la această întrebare cu o serie de postere-colaj care (vai!), nu pot acoperi întreaga complexitate și diversitate a vieții noastre în timpul ”pandemiei”. Dar, de încercat, încercăm în rubrica ”Doar un poster să-ți mai pun”, rubrică care stă sub sloganul ”Ai un perete? Avem un poster!”

Poster gratuit: ”Orori au fost, orori sunt încă”. Descarci, printezi, înrămezi.

Citește și articolul aici: Vineri 9: ultimul horror marca Vlad Voiculescu și Raed Arafat

scanteia internetului vineri 9 voiculescu scanteia internetului vlad vociulescu

PAMFLÉT, pamflete, s. n. Specie literară (în versuri sau în proză) cu caracter satiric, în care autorul înfierează anumite tare morale, concepții politice, aspecte negative ale realității sociale, trăsături de caracter ale unei persoane etc. – Din fr. ”pamphlet”. Sursa: DEX '98 (1998).
Scânteia Internetului este o publicație de pamflet, satiră, critică și umor. Într-un deplin respect pentru propria imagine a persoanei sau a instituției, Scânteia Internetului comentează, critică și satirizează aspectele publice, de notorietate, care fac parte din spațiul larg al opiniei publice, spațiu deschis mereu criticii și opiniilor libere. Umorul, râsul, satira și pamfletul, sunt un bun cultural prețios al societății și culturii noastre, fiindcă alină, pansează și vindecă mintea și sufletul omului, întrețin vibrația civică și spiritul viu al societății; iar Scânteia Internetului se străduiește să sporească zi de zi acest bun al nostru, al tuturor, în spiritul marilor cuvinte ale lui Ion Luca Caragiale: ”Nimic nu-i arde pe ticăloși mai mult ca râsul.”