O nouă tulpină amenință România: dacă mai apare Gheorghiță dau în pandemie!

Noua tulpină care amenință România vine din Africa de Sud unde și-a petrecut iarna, alături de câțiva prieteni fotografi care au recomandat-o pentru un photo shooting: ”nu trebuie să te culci cu ei dacă nu vrei, dar cinci sute de euro pe zi îi dai oricum sau ești hrană în savană”. Înainte de asta, tulpina fost în Brazilia, unde a fost măritată cu un om de afaceri român din Dubai, celebru la Interpol, iar alături de el a reușit să avanseze chiar și până la poziția de a treia soție, deși nu chiar în fiecare noapte. Dar cel mai mult i-a plăcut în Marea Britanie, unde a reușit să cunoască chiar și un englez, dar asta numai după ce a făcut cunoștință cu mulți arabi, pakistanezi, nigerieni, indieni și ruși, cu unii chiar și simultan. I-a plăcut, fiindcă, în comparație cu China, unde a debutat ca tulpină, putea ține o evidență, căci în China acest lucru nu era posibil, chinezii fiind mulți, mici, asemănători și se vaccinau dând găuri mici, așa încât, practic, a rămas virgină, cum era la Vaslui, înainte de a merge la un prieten ca să-i facă un selfie, că el nu știa cum, și a rămas acolo o săptămână, căci prietenul avea familie mare, și nici ei nu știau să umble cu aparatul. De aceea, la revenirea în România s-a decis să manifeste o virulență ieșită din comun și să nu mai răspundă la orice vaccin, în acest sens sunându-i pe cei șapte frați ai săi din Moldova, care i-au zis: ”totul va fi bine, și dacă ai probleme, ne suni”. Deci, păzea.

PAMFLÉT, pamflete, s. n. Specie literară (în versuri sau în proză) cu caracter satiric, în care autorul înfierează anumite tare morale, concepții politice, aspecte negative ale realității sociale, trăsături de caracter ale unei persoane etc. – Din fr. ”pamphlet”. Sursa: DEX '98 (1998).
Scânteia Internetului este o publicație de pamflet, satiră, critică și umor. Într-un deplin respect pentru propria imagine a persoanei sau a instituției, Scânteia Internetului comentează, critică și satirizează aspectele publice, de notorietate, care fac parte din spațiul larg al opiniei publice, spațiu deschis mereu criticii și opiniilor libere. Umorul, râsul, satira și pamfletul, sunt un bun cultural prețios al societății și culturii noastre, fiindcă alină, pansează și vindecă mintea și sufletul omului, întrețin vibrația civică și spiritul viu al societății; iar Scânteia Internetului se străduiește să sporească zi de zi acest bun al nostru, al tuturor, în spiritul marilor cuvinte ale lui Ion Luca Caragiale: ”Nimic nu-i arde pe ticăloși mai mult ca râsul.”