De ce nu solicită Turcan să fie amendată zilnic?

În aceste zile, când Elena Udrea merge la pârnaie, lucrurile au ieșit la lumină: Turcan n-a văzut filmul când a zis că ”Elena este un Kill Bill al politicii românești”. The Bride, personajul interpretat de Uma Thurman nu merge la închisoare, ceea ce o acuză pe Raluca Turcan de fals intelectual cinematografic și o recomandă încă o dată pentru un mandat de ministru în guvernul Cîțu. Așa-i trebuie.

 

PAMFLÉT, pamflete, s. n. Specie literară (în versuri sau în proză) cu caracter satiric, în care autorul înfierează anumite tare morale, concepții politice, aspecte negative ale realității sociale, trăsături de caracter ale unei persoane etc. – Din fr. ”pamphlet”. Sursa: DEX '98 (1998).
Scânteia Internetului este o publicație de pamflet, satiră, critică și umor. Într-un deplin respect pentru propria imagine a persoanei sau a instituției, Scânteia Internetului comentează, critică și satirizează aspectele publice, de notorietate, care fac parte din spațiul larg al opiniei publice, spațiu deschis mereu criticii și opiniilor libere. Umorul, râsul, satira și pamfletul, sunt un bun cultural prețios al societății și culturii noastre, fiindcă alină, pansează și vindecă mintea și sufletul omului, întrețin vibrația civică și spiritul viu al societății; iar Scânteia Internetului se străduiește să sporească zi de zi acest bun al nostru, al tuturor, în spiritul marilor cuvinte ale lui Ion Luca Caragiale: ”Nimic nu-i arde pe ticăloși mai mult ca râsul.”