- PUBLICITATE -spot_img
spot_img

Scânteia Internetului, ediția tipărită: e lucioasă, frate!

Citește și...

În curând, Scânteia Internetului va apărea și în ediția tipărită, pe hârtie glossy (lucioasă), în format A4, și va putea fi cumpărată online, cu livrare în toată lumea.

În următoarele zile vom activa și opțiunea de ”precomenzi”, foarte utilă pentru librăriile, pub-urile și bistro-urile care doresc să ofere la vânzare revista noastră și vor să se asigure de un tiraj minim garantat.

Vă mulțumim că ne citiți, ne urmăriți și distribuiți articolele, ilustrațiile și posterele noastre. Ne vedem, în curând, și în spațiul ”fizic”!

PAMFLÉT, pamflete, s. n. Specie literară (în versuri sau în proză) cu caracter satiric, în care autorul înfierează anumite tare morale, concepții politice, aspecte negative ale realității sociale, trăsături de caracter ale unei persoane etc. – Din fr. ”pamphlet”. Sursa: DEX '98 (1998).
Scânteia Internetului este o publicație de pamflet, satiră, critică și umor. Într-un deplin respect pentru propria imagine a persoanei sau a instituției, Scânteia Internetului comentează, critică și satirizează aspectele publice, de notorietate, care fac parte din spațiul larg al opiniei publice, spațiu deschis mereu criticii și opiniilor libere. Umorul, râsul, satira și pamfletul, sunt un bun cultural prețios al societății și culturii noastre, fiindcă alină, pansează și vindecă mintea și sufletul omului, întrețin vibrația civică și spiritul viu al societății; iar Scânteia Internetului se străduiește să sporească zi de zi acest bun al nostru, al tuturor, în spiritul marilor cuvinte ale lui Ion Luca Caragiale: ”Nimic nu-i arde pe ticăloși mai mult ca râsul.”
467,372FaniÎmi place

Citește în Scânteia Internetului

scanteia internetului limba romana

Țara e limba omului

Băei, puneți mâna de-nvățați limba română bine și-nvățați-i și pe alții, copii, rude, amici, prieteni, și lăsați blocurile, unde dețineți doar varul de pe...