Userista paukeristă din Timișoara angajată de Jandarmerie ca să dea cu lacrimogene

Pe fondul din ce în ce mai frecventelor proteste din țară, Guvernul, Jandarmeria, ba chiar și Armata, iau serios în discuție să desfășoare acțiuni de represiune, în orașele unde protestele iau amploare. 

Totuși, fiindcă protestatarii din 10 august sunt acum la guvernare, și nu este moral să folosească același model de lacrimogene folosite în urmă cu trei ani în Piața Victoriei, a fost decizia unanimă să se folosească lacrimogenele Anei Munteanu, userista paukeristă din Timișoara.

Lacrimogenele useristei sunt ecologice și au avantajul că au un dublu efect, simultan lacrimogen și ilariant, ceea ce ar putea descuraja protestatarii cu simțul umorului, care, dacă nu vor izbucni în lacrimi, măcar se vor strica de râs.

La proteste sunt așteptați să participe și demnitari, membri de frunte ai conducerii din partide și din stat, pentru cazul în care guvernul cade și revoluționarii vor desemna noi lideri dintre proetstatari. Merită încercat.

Și președintele Iohannis ar putea fi văzut la proteste, cu condiția ca vremea să se strice suficient pentru a-i permite președintelui să apară cu geaca roșie sau, dacă plouă, cu cizmele de grădinar. De schiuri, din, păcate, nu mai poate fi vorba.

Che Plm Guevara

PAMFLÉT, pamflete, s. n. Specie literară (în versuri sau în proză) cu caracter satiric, în care autorul înfierează anumite tare morale, concepții politice, aspecte negative ale realității sociale, trăsături de caracter ale unei persoane etc. – Din fr. ”pamphlet”. Sursa: DEX '98 (1998).
Scânteia Internetului este o publicație de pamflet, satiră, critică și umor. Într-un deplin respect pentru propria imagine a persoanei sau a instituției, Scânteia Internetului comentează, critică și satirizează aspectele publice, de notorietate, care fac parte din spațiul larg al opiniei publice, spațiu deschis mereu criticii și opiniilor libere. Umorul, râsul, satira și pamfletul, sunt un bun cultural prețios al societății și culturii noastre, fiindcă alină, pansează și vindecă mintea și sufletul omului, întrețin vibrația civică și spiritul viu al societății; iar Scânteia Internetului se străduiește să sporească zi de zi acest bun al nostru, al tuturor, în spiritul marilor cuvinte ale lui Ion Luca Caragiale: ”Nimic nu-i arde pe ticăloși mai mult ca râsul.”