Timișorean decapitat de carantină după ce-a scos capul pe geam fără să se asigure

Un timișorean a fost decapitat de carantină, după ce timișoreanul, bucuros că primăria a ridicat restricțiile impuse de carantină, a scos capul pe geam pentru a se bucura de dulcea libertate.

Din păcate, timișoreanul nostru nu știa că, la București, Raed Arafat a trecut peste decizia primăriei și a impus înapoi carantina, carantină care a căzut ca o ghilotină peste gâtul timișoreanului, acesta neamaivând timp să-și retragă capul înapoi în casă.

În ciuda tragediei, ceilalți timișoreni s-au putut, totuși, bucura de câteva ore de viață fără restricții.

Din fericire, Raed Arafat a anunțat că lucrează la un sistem de aplicare a carantinei încă și mai rapid, astfel încât niciun timișorean să nu mai aibă timp să scoată capul pe geam.

Încă o acțiune pentru sănătatea românilor, marca Raed Arafat!

PAMFLÉT, pamflete, s. n. Specie literară (în versuri sau în proză) cu caracter satiric, în care autorul înfierează anumite tare morale, concepții politice, aspecte negative ale realității sociale, trăsături de caracter ale unei persoane etc. – Din fr. ”pamphlet”. Sursa: DEX '98 (1998).
Scânteia Internetului este o publicație de pamflet, satiră, critică și umor. Într-un deplin respect pentru propria imagine a persoanei sau a instituției, Scânteia Internetului comentează, critică și satirizează aspectele publice, de notorietate, care fac parte din spațiul larg al opiniei publice, spațiu deschis mereu criticii și opiniilor libere. Umorul, râsul, satira și pamfletul, sunt un bun cultural prețios al societății și culturii noastre, fiindcă alină, pansează și vindecă mintea și sufletul omului, întrețin vibrația civică și spiritul viu al societății; iar Scânteia Internetului se străduiește să sporească zi de zi acest bun al nostru, al tuturor, în spiritul marilor cuvinte ale lui Ion Luca Caragiale: ”Nimic nu-i arde pe ticăloși mai mult ca râsul.”