Băbuța care a descoperit ierburile care vindecă de shopping a fost condamnată la opt ani de închisoare

Băbuța care a descoperit ierburile care vindecă de shopping a fost condamnată la opt ani de închisoare, după ce Mall-urile au sesizat autoritățile în legătură cu scăderea cifrei de afaceri.

Mall-urile observaseră că mulți dintre clienții statornici nu mai apăreau la cumpărături, nici la Mall-urile din România, nici la cele din Milano. Mergând pe firul faptelor, au descoperit că o băbuță din Buzău vindea ilegal ierburi care blocau nevoia de shopping la clienți, printr-un proces fiziologic care ștergea memoria brandurilor, astfel că cei care foloseau ierburile băbuței nu îți mai aminteau nici măcar ceea ce înseamnă Gucci, zicând: ”ce-i cu rupturile astea?”.

 

PAMFLÉT, pamflete, s. n. Specie literară (în versuri sau în proză) cu caracter satiric, în care autorul înfierează anumite tare morale, concepții politice, aspecte negative ale realității sociale, trăsături de caracter ale unei persoane etc. – Din fr. ”pamphlet”. Sursa: DEX '98 (1998).
Scânteia Internetului este o publicație de pamflet, satiră, critică și umor. Într-un deplin respect pentru propria imagine a persoanei sau a instituției, Scânteia Internetului comentează, critică și satirizează aspectele publice, de notorietate, care fac parte din spațiul larg al opiniei publice, spațiu deschis mereu criticii și opiniilor libere. Umorul, râsul, satira și pamfletul, sunt un bun cultural prețios al societății și culturii noastre, fiindcă alină, pansează și vindecă mintea și sufletul omului, întrețin vibrația civică și spiritul viu al societății; iar Scânteia Internetului se străduiește să sporească zi de zi acest bun al nostru, al tuturor, în spiritul marilor cuvinte ale lui Ion Luca Caragiale: ”Nimic nu-i arde pe ticăloși mai mult ca râsul.”