În sfârșit, Organizația Mondială a Sănătății a aprobat noua siglă a USR

Organizația Mondială a Sănătății a aprobat noua siglă a USR, după ce proiectul a stagnat din cauza numeroaselor aprobări prealabile de la companiile de produse farmaceutice și companiilor chinezești și turcești producătoare de măști.

Directorul de marketing al OMS, designerul sârb Slave Botnitza, a salutat gândirea vizionară a USR și și-a exprimat speranța că noau siglă va fi din ce în ce mai adecvată, mulți ani de-acum înainte.

PAMFLÉT, pamflete, s. n. Specie literară (în versuri sau în proză) cu caracter satiric, în care autorul înfierează anumite tare morale, concepții politice, aspecte negative ale realității sociale, trăsături de caracter ale unei persoane etc. – Din fr. ”pamphlet”. Sursa: DEX '98 (1998).
Scânteia Internetului este o publicație de pamflet, satiră, critică și umor. Într-un deplin respect pentru propria imagine a persoanei sau a instituției, Scânteia Internetului comentează, critică și satirizează aspectele publice, de notorietate, care fac parte din spațiul larg al opiniei publice, spațiu deschis mereu criticii și opiniilor libere. Umorul, râsul, satira și pamfletul, sunt un bun cultural prețios al societății și culturii noastre, fiindcă alină, pansează și vindecă mintea și sufletul omului, întrețin vibrația civică și spiritul viu al societății; iar Scânteia Internetului se străduiește să sporească zi de zi acest bun al nostru, al tuturor, în spiritul marilor cuvinte ale lui Ion Luca Caragiale: ”Nimic nu-i arde pe ticăloși mai mult ca râsul.”