Probleme cu digitalizarea: Inteligența Artificială i-a dat block lui Cîțu

Digitalizarea Statului ar putea trena după ce Inteligența Artificială (AI) i-a dat block lui Cîțu cu mesajul ”mai întâi folosește-ți inteligența naturală, și dacă nu faci față, sună-mă”.

Surse din anturajul premierului dezvăluie că premierul a pus imediat mâna pe telefon și a sunat AI-ul, pentru a-i confirma că inteligența naturală s-a epuizat, dar AI-ul nu i-a răspuns la telefon.

Până la normalizarea relațiilor dintre Inteligența Artificială și premier, guvernarea va funcționa cu inteligența existentă în coaliția de guvernare, ceea ce, practic, ar putea însemna sfârșitul programului de digitalizare.

PAMFLÉT, pamflete, s. n. Specie literară (în versuri sau în proză) cu caracter satiric, în care autorul înfierează anumite tare morale, concepții politice, aspecte negative ale realității sociale, trăsături de caracter ale unei persoane etc. – Din fr. ”pamphlet”. Sursa: DEX '98 (1998).
Scânteia Internetului este o publicație de pamflet, satiră, critică și umor. Într-un deplin respect pentru propria imagine a persoanei sau a instituției, Scânteia Internetului comentează, critică și satirizează aspectele publice, de notorietate, care fac parte din spațiul larg al opiniei publice, spațiu deschis mereu criticii și opiniilor libere. Umorul, râsul, satira și pamfletul, sunt un bun cultural prețios al societății și culturii noastre, fiindcă alină, pansează și vindecă mintea și sufletul omului, întrețin vibrația civică și spiritul viu al societății; iar Scânteia Internetului se străduiește să sporească zi de zi acest bun al nostru, al tuturor, în spiritul marilor cuvinte ale lui Ion Luca Caragiale: ”Nimic nu-i arde pe ticăloși mai mult ca râsul.”