Criza secțiilor ATI rezolvată, USR deschide secții de ATEI în toată țara

Dacă nu mai sunt locuri la ATI, acum te internează la ATEI. Acolo, la ATEI e tot ca la ATI, doar că nu ai voie să te rogi la Dumnezeu ca să scapi cu viață din spital, ci numai la panoul de siguranțe. “Panou de siguranțe, fiul lui transformator, miluiește-mă pe mine, păcătosul, acum și-n vecii vecilor, amin.” Dacă directorul spitalului este electrician, sau șofer de TIR, ca la Câmpina, cică ajută.

PAMFLÉT, pamflete, s. n. Specie literară (în versuri sau în proză) cu caracter satiric, în care autorul înfierează anumite tare morale, concepții politice, aspecte negative ale realității sociale, trăsături de caracter ale unei persoane etc. – Din fr. ”pamphlet”. Sursa: DEX '98 (1998).
Scânteia Internetului este o publicație de pamflet, satiră, critică și umor. Într-un deplin respect pentru propria imagine a persoanei sau a instituției, Scânteia Internetului comentează, critică și satirizează aspectele publice, de notorietate, care fac parte din spațiul larg al opiniei publice, spațiu deschis mereu criticii și opiniilor libere. Umorul, râsul, satira și pamfletul, sunt un bun cultural prețios al societății și culturii noastre, fiindcă alină, pansează și vindecă mintea și sufletul omului, întrețin vibrația civică și spiritul viu al societății; iar Scânteia Internetului se străduiește să sporească zi de zi acest bun al nostru, al tuturor, în spiritul marilor cuvinte ale lui Ion Luca Caragiale: ”Nimic nu-i arde pe ticăloși mai mult ca râsul.”